ADN-ul lui Dominique Strauss-Kahn, identificat pe îmbrăcămintea cameristei de la Sofitel

Analizele de laborator au confirmat prezenţa ADN-ului fostului director general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, pe bluza femeii care l-a acuzat de agresiune sexuală, au declarat surse citate de postul de televiziune american NBC.

1520 afișări
Imaginea articolului ADN-ul lui Dominique Strauss-Kahn, identificat pe îmbrăcămintea cameristei de la Sofitel

ADN-ul lui Dominique Strauss-Kahn, identificat pe îmbrăcămintea cameristei de la Sofitel (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto/AFP)

Potrivit surselor citate, una dintre mostrele de ADN prelevate fostului director FMI şi mostrele de pe îmbrăcămintea cameristei sunt identice.

O altă sursă citată de postul american de televiziune a precizat că poliţia continuă analiza probelor ridicate din apartamentul de la hotelul Sofitel din New York unde s-au produs faptele.

Procuratura a anunţat joi punerea sub acuzare a fostului director FMI pentru agresiune sexuală, sechestrare şi tentativă de viol. Avocaţii apărării au respins acuzaţiile şi au declarat că nu există dovezi care să susţină ipoteza unui act sexual forţat.

Strauss-Kahn a fost eliberat vineri pentru o cauţiune de 1 milion de dolari şi se află sub supraveghere într-un apartament de lux din New York.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici