Air Serbia anunţă că întrerupe zborurile pe ruta Belgrad - Budapesta

Air Serbia îşi întrerupe zborurile pe ruta Belgrad - Budapesta începând din 25 octombrie, eliminând legătura directă dintre capitalele celor două ţări, a anunţat compania sârbă cu capital majoritar de stat.

332 afișări
Imaginea articolului Air Serbia anunţă că întrerupe zborurile pe ruta Belgrad - Budapesta

Air Serbia anunţă că întrerupe zborurile pe ruta Belgrad - Budapesta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania aeriană naţională sârbă a început să opereze zboruri între Belgrad şi Budapesta în martie 2014.

Potrivit unor surse din cadrul industriei, citate luni de portalul Airportal.hu, Air Serbia ar fi luat această decizie din cauza cererii scăzute.

Guvernul Serbiei a denunţat, la sfârşitul lui iunie, insistenţa Ungariei de a construi un gard la frontiera comună, cerând Uniunii Europene (UE) să intervină de uregnţă pentru a a opri construirea unui "nou Zid al Berlinului".

Ignorând apelurile internaţionale, Guvernul Viktor Orban a anunţat că intenţionează să pună în aplicare un plan de construire a unui gard la frontiera dintre Ungaria şi Serbia, de 175 de kilometri lungime şi patru metri înălţime, pentru a opri imigranţi clandestini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici