Alegerile prezidenţiale din Rusia: Vladimir Jirinovski afirmă că Mihail Prohorov şi Serghei Mironov ar putea părăsi cursa

Liderul naţionalist rus Vladimir Jirinovski afirmă că miliardarul Mihail Prohorov şi fostul preşedinte al Dumei de Stat Serghei Mironov s-ar putea retrage din scrutinul prezidenţial.

151 afișări
Imaginea articolului Alegerile prezidenţiale din Rusia: Vladimir Jirinovski afirmă că Mihail Prohorov şi Serghei Mironov ar putea părăsi cursa

Mihail Prohorov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Prohorov şi Mironov sunt candidaţi de faţadă", afirmă Jirinovski, care candidează şi el în scrutinul prezidenţial din martie, informează pagina online a agenţiei RIA Novosti.

"Cred că îşi vor retrage candidaturile cu cinci zile înaintea alegerilor pentru a permite victoria lui Vladimir Putin în primul tur de scrutin", afirmă Jirinovski.

Vladimir Putin este favorit în scrutinul prezidenţial, dar analiştii cred că este posibil să fie nevoie de două tururi de scrutin, pe fondul nemulţumirii clasei de mijloc.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici