ALERTĂ de securitate la Casa Albă din cauza unui colet suspect

O alertă de securitate a fost declanşată marţi după-amiază la sediul Preşedinţiei Statelor Unite din cauza prezenţei unui pachet suspect, afirmă surse citate de ABC News.

612 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ de securitate la Casa Albă din cauza unui colet suspect

ALERTĂ cu bombă la Casa Albă. Forţele de securitate au închis perimetrul

Un colet suspect depistat de agenţi de securitate la gardul de nord al complexului de la Casa Albă a condus la instituirea unui perimetru liber.

Angajaţii care lucrează la renovarea Casei Albe au fost evacuaţi spre o zonă sigură pe durata verificărilor.

Echipele pirotehnice au stabilit că pachetul suspect nu prezintă niciun risc, astfel că alerta de securitate de la Casa Albă s-a încheiat după aproximativ o oră.

În momentul declanşării alertei de securitate, preşedintele Donald Trump nu era la Casa Albă, el deplasându-se cu avionul la un miting de susţinere programat în statul Arizona.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici