Alessandro Del Piero a anunţat că naţionala Italiei din 2006 a donat 4 ambulanţe Crucii Roşii

  • Campioana Mondială din 2006 a organizat o strângere de fonduri în contextul pandemiei de coronavirus
  • Alessandro Del Piero a anunţat că banii strânşi au fost folosiţi pentru achiziţionarea a patru ambulanţe
  • Acestea au fost donate Crucii Roşii
225 afișări
Imaginea articolului Alessandro Del Piero a anunţat că naţionala Italiei din 2006 a donat 4 ambulanţe Crucii Roşii

Alessandro Del Piero a anunţat că naţionala Italiei din 2006 a donat 4 ambulanţe Crucii Roşii

Alessandro Del Piero a anunţat că, mulţumită strângerii de fonduri organizate de echipa cu care Italia a devenit campioană mondială, au fost achiziţionate 4 ambulanţe.

Acestea au fost donate organizaţiei Crucea Roşie din Italia pentru a fi folosite în lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

”Ambulanţele sunt ultramoderne. Au sisteme de izolare şi, la sfârşitul pandemiei, vor putea fi folosite normal.

Este un semn că banii au fost de ajuns pentru patru ambulanţe, patru fiind şi numărul Cupelor Mondiale câştigate de Italia. Mulţumesc tuturor. Aţi demonstrat cât de important este să fim o echipă”, scrie Del Piero pe Instagram.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici