Ambasadorul SUA în Sri Lanka, avertisment: Ar putea avea loc noi atacuri teroriste

Ambasadorul american în Sri Lanka, Alaina Teplitz, a declarat că unii dintre teroriştii responsabili pentru atacurile teroriste, în urma cărora au murit cel puţin 250 de persoane, ar putea să fie încă liberi şi să planifice mai multe atentate, relatează site-ul agenţiei Reuters.

384 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul SUA în Sri Lanka, avertisment: Ar putea avea loc noi atacuri teroriste

Ambasadorul SUA în Sri Lanka, avertisment: Ar putea avea loc noi atacuri teroriste

Forţele de securitate din Sri Lanka au informat de asemenea că vor menţine nivelul ridicat de altertă şi că au fost anunţaţi de serviciile de informaţii că militanţii islamişti ar putea ataca din nou.

„A fost făcut un progres extraordinar pentru a înţelege aceste comploturi, dar nu cred că povestea s-a terminat încă”, a declarat ambasadoarea.

„Suntem de părere că aceştia vor să pună în desfăşurare un nou plan”, a adăugat aceasta.

Biroul Federal de Investigaţii din SUA colaborează cu autorităţile din Sri Lanka în investigaţii, însă Teplitz a refuzat să dea mai multe detalii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici