Amenda primită de McDonald's după ce doi angajaţi au murit electrocutaţi într-un restaurant al lanţului fast-food

O franciză McDonald’s din America Latină a primit o amendă de 254.000 de dolari după ce doi angajaţi au murit electrocutaţi, în timp ce aceştia făceau curat în bucătăria restaurantului de tip fast-food, în Peru, transmite 660citynews.com.

3532 afișări
Imaginea articolului Amenda primită de McDonald's după ce doi angajaţi au murit electrocutaţi într-un restaurant al lanţului fast-food

Sursa FOTO: Hepta.ro

Autorităţile pentru Drepturile Muncitorilor din Peru au recomandat ca propietarul unei francize McDonald’s să primească o amendă considerabilă, după morţile angajaţilor Carlos Campos, în vârstă de 19 ani, precum şi cea a Alexandrei Parros, în vârstă de 18 ani. 

Autorităţile din Peru au declarat că McDonald’s nu a efectuat instruirea potrivită a angajaţilor şi nu a desfăşurat evaluări ale riscurilor frecvente în restaurant. 

Compania Arcos Dorados administrează peste 2.000 de restaurante McDonald’s în ţările din America Latină. Compania şi-a închis restaurantele din Peru timp de două zile în urma incidentului, informează 660citynews.com.

De asemenea, operatorul fast-food a declarat două zile de doliu, după morţile angajaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici