Aproape 1.000 de extracomunitari au blocat, în Franţa, intrarea în Eurotunel

Aproximativ 800 - 1.000 de imigranţi extracomunitari au încercat să intre cu forţa, joi după-amiază, în Eurotunelul care traversează Canalul Mânecii, dinspre partea franceză, blocând zona câteva ore, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

538 afișări
Imaginea articolului Aproape 1.000 de extracomunitari au blocat, în Franţa, intrarea în Eurotunel

Aproape 1.000 de extracomunitari au blocat, în Franţa, intrarea în Eurotunel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"S-a înregistrat o prezenţă de 800 - 1.000 de imigranţi la intrarea în Eurotunel", a transmis Prefectura regiunii Pas-de-Calais.

"Este vorba de un număr-record de imigranţi pentru o singură zi. Numeroşi imigranţi au încercat să încetinească traficul camioanelor spre platformele de îmbarcare în trenuri", a explicat un oficial din cadrul poliţiei franceze.

Sute de agenţi ai serviciilor de securitate au fost mobilizaţi pentru dispersarea imigranţilor extracomunitari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici