Aproximativ 2,5 milioane de refugiaţi ucraineni au trecut până acum graniţa în Polonia

Poliţia de frontieră poloneză spune că 2,461 milioane de refugiaţi au trecut graniţa ucraineană în Polonia, scrie CNN.

161 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 2,5 milioane de refugiaţi ucraineni au trecut până acum graniţa în Polonia

Aproximativ 2,5 milioane de refugiaţi ucraineni au trecut până acum graniţa în Polonia

Peste 4,1 milioane de refugiaţi au părăsit Ucraina de la începutul invaziei Rusiei, pe 24 februarie, potrivit celor mai recente cifre ale ONU.

Aceleaşi date arată că, deşi marea majoritate a acestor refugiaţi au fugit în Polonia, alţii au trecut şi în ţările vecine din Europa, inclusiv în România, Republica Moldova şi Ungaria.

La sfârşitul lunii martie, un înalt oficial al administraţiei Biden a anunţat că Statele Unite vor primi până la 100.000 de ucraineni şi alte persoane care fug de agresiunea Rusiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici