Atacatorul de la Kongsberg este un danez de 37 de ani convertit la islam. A ucis oameni folosind arcul şi săgeata

  • Printre persoanele omorâte miercuri seară se numără un ofiţer de poliţie care nu era de serviciu la momentul respectiv.
  • Interogat în timpul nopţii, atacatorul a mărturisit că este autorul crimelor, a declarat magistratul Ann Iren Svane Matthiassen.
  • Bărbatul ar fi folosit şi alte arme pe lângă arc şi săgeţi, poliţia intervenind în forţă şi arestându-l pe atacator după o confruntare.
1801 afișări
Imaginea articolului Atacatorul de la Kongsberg este un danez de 37 de ani convertit la islam. A ucis oameni folosind arcul şi săgeata

Atacatorul de la Kongsberg este un danez de 37 de ani convertit la islam. A ucis oameni folosind arcul şi săgeata

Surse mass-media locale l-au identificat pe atacator în persoana danezului Rainer Winklarson, 37 de ani, care şi-a arătat abilităţile de arcaş pe canalul său de Youtube.

Conform autorităţile, danezul convertit la islamism a acţionat singur. Acum este în arest în închisoarea din oraşul Drammen, la aproximativ 40 de kilometri de Oslo.

Autorul masacrului din Norvegia era deja cunoscut de poliţie pentru radicalizarea sa şi pentru istoricul său medical. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici