Atacul din Melbourne: Autorităţile percheziţionează mai multe locaţii

Autorităţile australiene au anunţat sâmbătă că efectuează percheziţii la cel puţin două locaţii din suburbia oraşului Melbourne, în urma atacului de natură teroristă comis vineri, relatează Euronews.

633 afișări
Imaginea articolului Atacul din Melbourne: Autorităţile percheziţionează mai multe locaţii

Autorităţile australiene percheziţionează mai multe locaţii în urma atacului din Melbourne

Autorul atacului a înjunghiat trei persoane, dintre care una mortal, fiind ulterior împuşcat de poliţie şi a decedat la spital. Acesta a fost identificat de către autorităţi ca fiind Hassan Khalif Shire Ali, în vârstă de 30 de ani.

„Echipajele de combatere a terorismului execută mai multe percheziţii la două adrese din Werribbe şi Meadows Heights în această dimineaţă. Vom reveni cu mai multe detalii”, au anunţat reprezentanţii poliţiei din statul Victoria.

Atât Hassan Khalif Shire Ali cât şi fratele său erau cunoscuţi autorităţilor pentru implicare în acţiuni teroriste. Fratele atacatorului a fost arestat anul trecut după ce poliţiştii au descoperit că plănuia un atac terorist în Melbourne.

„Autorul atacului ne este cunoscut şi nouă şi autorităţilor federale, pentru fapte legate de terorism. Este fratele unui suspect pe care l-am arestat anul trecut pentru că plănuia un atac terorist”, a declarat Graham Ashton, ofiţer de poliţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici