Autorităţile americane dezmint o eventuală boală a lui Bernard Madoff

Biroul federal al închisorilor a dezminţit luni informaţiile publicate în presa americană referitor la faptul că Bernard Madoff, condamnat la 150 de ani de închisoare pentru fraudă financiară, ar putea muri în închisoare, suferind de cancer în fază terminală.

18 afișări
Imaginea articolului Autorităţile americane dezmint o eventuală boală a lui Bernard Madoff

Bernard Madoff (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Articolul din New York Post este plin de inexactităţi (...) putem afirma că Bernie Madoff nu este în faza terminală a unei boli şi nu suferă de cancer", se precizează într-un comunicat dat publicităţii luni după-amiază.

Tabloidul New York Post şi cotidianul Wall Street Journal (WSJ), care citează diferite surse, scriau luni că fostul magnat suferă de cancer în fază terminală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici