Autorităţile australiene au dejucat un complot terorist, arestând un adolescent

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat sâmbătă dimineaţă în apropierea oraşului australian Melbourne, fiind suspectat că plănuia comiterea unui atac terorist, informează postul australian ABC.

91 afișări
Imaginea articolului Autorităţile australiene au dejucat un complot terorist, arestând un adolescent

Autorităţile australiene au dejucat un complot terorist, arestând un adolescent (Imagine: mediafax Foto)

Agenţii antiterorism au descins sâmbătă dimineaţă într-o vilă din Greenvale, la periferia nordică a oraşului Melbourne.

Adolescentul a fost pus sub acuzare pentru pregătirea unui atac terorist. "A fost dejucat un complot ce reprezenta o ameninţare iminentă la adresa comunităţii", a declarat un oficial din cadrul Poliţiei australiene.

Anchetatorii au stabilit că atacul terorist viza o locaţie din regiunea australiană Victoria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici