Barack Obama: Comentariile vulgare ale lui Donald Trump relevă insecurităţile acestuia

Barack Obama, actualul preşedinte al SUA, a declarat că remarcile vulgare ale lui Donald Trump, surprinse în înregistrarea audio, denotă insecuritatea acestuia şi cataloghează comentariile candidatului republican ca fiind ”deranjante” şi ”de necrezut”, informează site-ul ziarului The Guardian.

1245 afișări
Imaginea articolului Barack Obama: Comentariile vulgare ale lui Donald Trump relevă insecurităţile acestuia

Barack Obama: Comentariile vulgare ale lui Donald Trump relevă insecurităţile acestuia

Barack Obama a ţinut o prelegere în cadrul unei strângeri de fonduri pentru Tammy Duckworth, candidat la Senatul SUA. Fără a menţiona propriu-zis numele lui Donald Trump, acesta a declarat că există un motiv pentru care candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale americane a denigrat femei, veterani, persoane cu dizabilităţi, mexicani şi alţii, în cadrul campaniei electorale din 2016.

”Asta demonstrează faptul că acesta este îndeajuns de nesigur pe el încât să îi defăimeze pe ceilalţi pentru a-şi oferi sieşi o importanţă mai mare. Aceasta nu este o trăsătură definitorie recomandabilă cuiva care doreşte să ajungă în Biroul Oval”, a afirmat Barack Obama.

”Discursul de necrezut” al lui Trump a fost ”deranjant”, ”nu e nevoie să-l repet”, a adăugat preşedintele american.

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, a prezentat scuze după apariţia unei înregistrări audio care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei. În ciuda acestor scuze, anumiţi lideri ai Partidului Republican au solicitat retragerea din cursa prezidenţială a lui Donald Trump.

Mark Kirk, membru al Partidului Republican, a postat pe site-ul de socializare Twitter: “Donald Trump este un clovn ostil, care nu este pregătit pentru a fi preşedintele Statelor Unite”.

Apoi a adăugat: “Partidul lui Lincoln îl respinge pe Donald Trump. Solicit în continuare retragerea acestuia”.

Conform experţilor, o eventuală substituire a lui Donald Trump cu Mike Pence, candidatul la vice-preşedinţia SUA din partea Partidului Republican, ar reprezenta un efort masiv şi ar putea întâmpina probleme legale, cu numai o lună înaintea alegerilor prezidenţiale, care vor avea loc pe data de 8 noiembrie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici