Barack Obama într-o postură cum rar îl vezi. Ce l-a făcut să reacţioneze astfel - VIDEO

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi-a ieşit din fire în timp de susţinea un discurs despre încetarea expulzărilor tinerilor imigranţi clandestini, după ce un jurnalist de la Daily Caller, o publicaţie americană conservatoare, l-a întrerupt, vineri, în timp de vorbea, un lucru care se întâmplă foarte rar la Casa Albă.

5971 afișări
Imaginea articolului Barack Obama într-o postură cum rar îl vezi. Ce l-a făcut să reacţioneze astfel - VIDEO

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jurnalistul Neil Munro şi-a exprimat în mod zgomotos nemulţumirea faţă de măsura anunţată de preşedinte, în timp ce Barack Obama explica, într-un discurs, că intenţionează să pună capăt expulzărilor minorilor sosiţi pe teritoriul american înainte să împlinească vârsta de 16 ani.

"Scuzaţi-mă, domnule. Încă nu am ajuns la întrebări, domnule", i-a răspuns Barack Obama. Munro l-a întrebat, atunci, dacă intenţionează să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, la care Obama i-a replicat "nu în timp ce vorbesc".

Furios, jurnalistul a mai strigat ceva din fundul grădinii cu trandafiri de la Casa Albă, unde îşi susţinea Obama discursul. În mod evident foarte contrariat, preşedintele i-a spus "nu vreau nicio altercaţie. Nu fac altceva decât să vă răspund la întrebări".

Se întâmplă foarte rar ca preşedintele Statelor Unite să fie întrerupt în timp ce susţine un discurs într-un cadru atât de formal. De obicei, jurnaliştii aşteaptă să termine de vorbit pentru ca să îi pună întrebări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici