Barack Obama şi-a avertizat fiicele: "Dacă vă faceţi un tatuaj, atunci voi cere acelaşi tatuaj, în acelaşi loc"

Preşedintele Statelor Unite Barack Obama a afirmat că le-a avertizat pe fiicele sale că dacă ele se vor tatua, atunci le promite că va face şi el la fel, într-un interviu difuzat miercuri.

1108 afișări
Imaginea articolului Barack Obama şi-a avertizat fiicele: "Dacă vă faceţi un tatuaj, atunci voi cere acelaşi tatuaj, în acelaşi loc"

Barack Obama şi-a avertizat fiicele: "Dacă vă faceţi un tatuaj, atunci voi cere acelaşi tatuaj, în acelaşi loc" (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Michelle (soţia sa n.r.) şi cu mine am recurs la această strategie în ceea ce priveşte tatuajele" cu fiicele lor, Sasha, în vârstă de 11 ani, şi Malia, în vârstă de 14 ani, a dezvăluit Obama într-un interviu pentru televiziunea NBC.

"Le-am spus fetelor că «dacă vă hotărâţi să vă faceţi un tatuaj, atunci tata şi mama vor cere acelaşi tatuaj, în acelaşi loc, şi vor posta pe YouTube pentru a arăta întregii lumi că este un tatuaj de familie»", a adăugat Obama.

"Ideea este că asta le-ar putea descuraja de la a crede că este un modalitate bună de a se revolta", a concluzionat preşedintele american.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici