Boris Johnson ar vrea să propună Uniunii Europene un acord de comerţ liber post-Brexit

Boris Johnson, candidat la funcţia de premier britanic, va propune Uniunii Europene un acord privind comerţul liber post-Brexit, urmând ca Marea Britanie să iasă din UE pe 31 octombrie fără un acord dacă acesta va fi respins, a declarat şeful de campanie al acestuia, relatează Reuters.

1105 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson ar vrea să propună Uniunii Europene un acord de comerţ liber post-Brexit

Boris Johnson ar vrea să propună Uniunii Europene un acord de comerţ liber post-Brexit

"Ceea ce a spus Boris a fost clar: Nu vom negocia din nou", a declarat şeful de campanie al acestuia, Iain Duncan Smith.

"Vom propune o înţelegere diferită şi le vom transmite: Vrem să avem comerţ liber. Putem începe să discutăm despre acest lucru dacă sunteţi serioşi şi dacă vreţi să evităm tarifele şi aşa mai departe. Dacă vă doriţi acest lucru, noi suntem pregătiţi pentru discuţii", a adăugat Duncan Smith.

Boris Johnson şi Jeremy Hunt sunt singurii candidaţi rămaşi în cursa pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte al Partidului Conservator şi de premier al Marii Britanii, după ce Michael Grove a fost eliminat în urma votului de săptămâna trecută al parlamentarilor conservatori.

Taguri:
m.britanie,
ue,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici