Un român şi iubita lui, fotomodel costarican, au fost executaţi în plină stradă, în Costa Rica/ IMAGINI cu puternic impact emoţional

Un român în vârstă de 38 de ani şi iubita acestuia, un fotomodel costarican, au fost ucişi marţi în oraşul Alajuelita din Costa Rica, au anunţat autorităţile locale, citate de site-ul teletica.com.

59394 afișări
Imaginea articolului Un român şi iubita lui, fotomodel costarican, au fost executaţi în plină stradă, în Costa Rica/ IMAGINI cu puternic impact emoţional

BREAKING Un român şi iubita acestuia, ASASINAŢI în trafic, în Costa Rica

Ionuţ George Oţelac, în vârstă de 38 de ani şi iubita acestuia, Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, au fost asasinaţi în maşina acestora de către doi motociclişti, pe o stradă din oraşul Alajuelita.

Cei doi suspecţi au dispărut ulterior de la locul faptei.

Conform presei locale, românul ar fi fost implicat într-o reţea de trafic internaţional de droguri şi a fost arestat în anul 2001, după ce a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria cu 20 de kilograme de cocaină.

Iubita acestuia, Raquel Maria Gamboa Mora era un fotomodel cunoscut în Costa Rica, pozând pentru mai multe reviste de fitness.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici