Câteva maşini cuprinse de flăcări în urma unor explozii, în apropierea unei cafenele din Bruxelles - VIDEO

O serie de explozii au avut loc noaptea trecută într-o suburbie a oraşului Bruxelles, autorităţile exclud ipoteza unui act terorist, informează presa internaţională.

1094 afișări
Imaginea articolului Câteva maşini cuprinse de flăcări în urma unor explozii, în apropierea unei cafenele din Bruxelles - VIDEO

Câteva maşini cuprinse de flăcări în urma unor explozii, în apropierea unei cafenele din Bruxelles - VIDEO (Imagine Twitter)

Două explozii au avut loc în zona Saint Gilles, în apropierea unei cafenele situate la aproximativ 4 km de Parlamentul European.

Scânteile focului s-au extins, avariind aproximativ 9 maşini. Există suspiciuni că acest incendiu a fost unul deliberat, neavând însă nici un fel de legătură cu terorismul.

Servciile de intervenţie au stins focul în jurul orei 1.30, ora locală şi nu au fost raportaţi răniţi.

Forţele de poliţie au securizat zona, iar incidentul este în curs de investigare.

Autorităţile de la Bruxelles se află în stare de alertă de mai multe luni de zile, după identificarea coordonatorilor atacului din noiembrie 2015 de la Paris, care erau de origine belgiană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici