Ce se întâmplă cu un avion care trece printr-un nor de cenuşă vulcanică? - VIDEO

Norii de cenuşă vulcanică reprezintă un real pericol pentru aviaţie, reducând vizibilitatea, afectând sistemele aeriene de control şi provocând, în ultimă instanţă, defectarea motoarelor aparatelor de zbor, informează www.stirileprotv.ro.

36 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă cu un avion care trece printr-un nor de cenuşă vulcanică? - VIDEO

Ce se întâmplă cu un avion care trece printr-un nor de cenuşă vulcanică? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Specialiştii spun că norii de cenuşă vulcanică, pe care radarul meteorologic nu îi poate detecta sunt o adevărată capcană pentru piloţii cărora nu le rămâne decât să se bazeaze pe acurateţea previziunilor meteorologice privind erupţiile vulcanice.

Citeşte mai multe despre ce se întâmplă cu un avion care trece printr-un nor de cenuşă vulcanică pe www.stirileprotv.ro.

Video www.stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici