Cel mai tânăr participant la revoltele din august din Marea Britanie are 11 ani

Un băiat în vârstă de 11 ani, exmatriculat de la şcoală, a devenit joi cea mai tânără persoană condamnată pentru că a participat la revoltele din august.

188 afișări
Imaginea articolului Cel mai tânăr participant la revoltele din august din Marea Britanie are 11 ani

Cel mai tânăr participant la revoltele din august din Marea Britanie are 11 ani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Băiatul a recunoscut că a făcut parte dintr-un grup care a aruncat cu pietre şi a spart ferestrele unor clădiri, provocând pagube de 20.000 de euro, relatează Daily Mail.

După ce a recunoscut că a participat la aceste acţiuni, el a fost deferit unei comisii speciale şi condamnat la despăgubiri de 300 de lire sterline, care vor fi deduse din salariul mamei lui.

Băiatul, al cărui nume nu poate fi precizat din motive legale, este al treilea copil în vârstă de 11 ani condamnat pentru participare la revolte, dar este mai mic cu câteva luni decât ceilalţi doi.

Un băiat de aceeaşi vârstă a recunoscut că a furat un coş dintr-un magazin Debenhams din Romford, Essex, în timp ce o fată în vârstă de 11 ani a pledat vinovat la acuzaţiile de pagube produse prin aruncarea pietrelor la Nottingham.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici