Bilanţul Uraganului Matthew a ajuns la 140 de morţi în Haiti

Bilanţul Uraganului Matthew a ajuns la 140 de morţi în ţara insulară Haiti, au anunţat joi autorităţile locale, citate de presa internaţională.

1242 afișări
Imaginea articolului Bilanţul Uraganului Matthew a ajuns la 140 de morţi în Haiti

Bilanţul Uraganului Matthew a ajuns la 140 de morţi în Haiti

Centrul pentru Protecţie civilă din Haiti a raportat zeci de decese provocate de căderea copacilor, dărâmături şi inundaţii. Ministerul de Interne, alături de primarul unui oraş situat pe coasta haitiană au confirmat 42 de alte decese.

Uraganul Matthew a provocat moartea altor 24 de persoane în oraşul Roche-à-Bateau, situat pe coasta sudică a peninsulei Tiburon, în statul american California.

Patru alte persoane au fost găsite moarte în Republica Dominicană.

De la uraganul Felix care a avut loc în anul 2007, nici o altă furtună nu a provocat atât de multe daune.

Uraganul Matthew se îndreaptă spre Florida, Statele Unite, unde autorităţile au emis un cod de avertizare meteorologică.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici