Cel puţin patru persoane, ucise în urma unui atentat sinucigaş în Pakistan

Cel puţin patru persoane au murit marţi în urma unui atentat sinucigaş asupra unui tribunal din Pakistan, informează oficiali, citaţi de site-ul agenţiei Reuters.

149 afișări
Imaginea articolului Cel puţin patru persoane, ucise în urma unui atentat sinucigaş în Pakistan

Cel puţin patru persoane, ucise în urma unui atentat sinucigaş în Pakistan - poliţie (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Gruparea talibană Jamaat-ur-Ahrar a revendicat atacul ce a avut loc în oraşul Charsadda, din nord-vestul statului pakistanez.

Potrivit unui martor, mai multe persoane ar fi fost ucise în urma atentatului.

Trei atacatori sinucigaşi au fost ucişi după ce au încercat să pătrundă în tribunal, în timpul atacului aceştia au aruncat cu grenade de mână şi au deschis focul asupra celor aflaţi în interiorul clădirii. Doi dintre ei au fost ucişi de către forţele de ordine, după ce unul dintre atacatori s-a aruncat în aer.

O serie de atentate cu bombă au avut loc în Pakistan în ultimele zece zile, în urma acestora peste 100 de persoane au decedat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici