CIA nu exclude ipoteza unui complot terorist în cazul avionului de pasageri dispărut

Ipoteza unui complot terorist nu poate fi exclusă în ancheta privind dispariţia avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, declară John Brennan, directorul Agenţiei Centrale americane de Informaţii (CIA).

763 afișări
Imaginea articolului CIA nu exclude ipoteza unui complot terorist în cazul avionului de pasageri dispărut

CIA nu exclude ipoteza unui complot terorist în cazul avionului de pasageri dispărut (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Există numeroase speculaţii în acest moment - revendicări care nu au fost confirmate sau coroborate", a dezvăluit John Brennan.

"Nu aş exclude pista teroristă. Analizăm informaţiile cu multă atenţie", a spus Brennan.

Secretarul general al Interpol, Ronald K. Noble, a declarat marţi că "pista teroristă este tot mai îndepărtată", în ancheta privind dispariţia avionului companiei Malaysia Airlines.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici