TRAGEDIE într-un Escape Room din Polonia: Cinci adolescente au murit într-un incendiu. Tinerele erau „prizoniere” în jocul cu indicii | VIDEO

Cinci adolescente au murit şi un bărbat a fost rănit în urma unui incendiu izbucnit la o sală de jocuri tip Escape Room din oraşul Koszalin din nordul Poloniei, au anunţat autorităţile locale, citate de NBC News.

6142 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE într-un Escape Room din Polonia: Cinci adolescente au murit într-un incendiu. Tinerele erau „prizoniere” în jocul cu indicii | VIDEO

TRAGEDIE în Polonia: Cinci adolescente au murit în urma unui incendiu produs la o sală de jocuri de tip Escape Room | VIDEO

Joachim Brudzinski, ministrul de Interne al ţării, a transmis că victimele aveau 15 ani şi cel mai probabil serbau o zi de naştere.

Monika Kosiec, purtătorul de cuvând al poliţiei din Koszalin, a anunţat că victimele au fost scoase din clădire abia după ce incendiul a fost stins. Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost transportat la spital cu răni grave.

Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 17.00 (18.00, ora României).

În jocurile tip „Escape Room”, participanţii sunt închişi într-o cameră sau clădire şi trebuie să găsească indicii cu ajutorul cărora să părăsească încăperea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici