Ciobotariu: Cu două-trei achiziţii putem spera la rămânerea în Liga I

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri, la reunirea lotului, că mai are nevoie de doi-trei jucători pentru a putea spera la evitarea retrogradării.

147 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Cu două-trei achiziţii putem spera la rămânerea în Liga I

Ciobotariu: Cu două-trei achiziţii putem spera la rămânerea în Liga I

"Ne aşteaptă o perioadă nu foarte plăcută pentru fotbalişti, cu acumulări, în care trebuie să muncim foarte mult. În perioada 15-25 ianuarie, vom merge într-un stagiu de pregătire la Slănic Moldova, unde vom pune accentul pe pregătirea fizică, iar în perioada 1-15 februarie în Antalya, unde vom lucra tehnico-tactic şi vom disputa câteva amicale. Aş vrea să aducem doi-trei jucători pe posturile deficitare, pentru a putea spera la rămânerea în Liga I. Suntem în discuţii avansate cu doi jucători. Nu vă pot da încă numele acestora, dar pot să vă spun că este vorba despre un fundaş dreapta şi de un mijlocaş central. Nu se pune problema să aducem atacanţi pentru că avem ocupat acest post", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul a precizat că în ceea ce îl priveşte, transferul atacantului Andrei Cristea de la Dinamo este un subiect închis: "Andrei Cristea este un jucător cu experienţă, care ne-ar putea fi de ajutor, dar nu pot vorbi despre el atâta timp cât este sub contract cu o altă echipă. Din acest punct de vedere, Andrei Cristea este un subiect închis pentru mine. Voi conta pe lotul cu care am abordat şi prima parte a campionatului şi care, cred eu, că a demonstrat că merităm să rămânem în prima ligă. Pe lângă aceştia, vom mai aduce încă doi-trei jucători peste valoarea lotului actual", a adăugat Liviu Ciobotariu, care a condus, miercuri, primul antrenament al echipei ieşene în 2013.

CSMS Iaşi se află, după 19 etape, pe locul 15 în Liga I, cu 18 puncte, unul mai puţin decât echipa Ceahlăul, ocupanta poziţiei a 14-a, ultima care asigură rămânerea în primul eşalon.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici