Coaliţia condusă de Statele Unite vânează sistematic jihadiştii ISIS: 14 raiduri aeriene în Irak şi Siria

Statele Unite şi aliaţii lor au efectuat 14 raiduri aeriene împotriva militanţilor Stat Islamic în Irak şi Siria în cursul zilei de duminică, a anunţat coaliţia condusă de SUA împotriva reţelei teroriste, citată de Reuters online.

2759 afișări
Imaginea articolului Coaliţia condusă de Statele Unite vânează sistematic jihadiştii ISIS: 14 raiduri aeriene în Irak şi Siria

Coaliţia condusă de Statele Unite vânează sistematic jihadiştii ISIS: 14 raiduri aeriene în Irak şi Siria (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Comandamenul coaliţiei a anunţat luni că zece raiduri, lansate în apropiere de patru oraşe irakiene, au lovit un centru de operaţiuni folosit de militanţi, un depozit şi cinci unităţi tactice. Alte raiduri au ţintit o zonă folosită pentru adunare şi mai multe obuziere.

În Siria, patru raiduri au lovit, printre altele, două unităţi tehnice ale reţelei Stat Islamic şi şapte poziţii de luptă, a anunţat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici