Comisia electorală din R. Moldova îndeamnă populaţia să vină la urne cu melodia "Lume, lume" - VIDEO

Comisia Electorală Centrală din R.Moldova a realizat mai multe spoturi, folosind inclusiv o melodie de jale, pentru a îndemna alegătorii să participe la scrutinul parlamentar anticipat din 28 noiembrie, informează PRO TV Chişinău.

20 afișări
Imaginea articolului Comisia electorală din R. Moldova îndeamnă populaţia să vină la urne cu melodia "Lume, lume" - VIDEO

Comisia electorală din R. Moldova îndeamnă populaţia să vină la urne cu melodia "Lume, lume"

În spotul realizat de Comisia Electorală, oameni simpli cântă piesa "Lume, lume" pentru a îndemna alegătorii să vină la urne.

Comisia Electorală a explicat că melodia de jale a fost aleasă din cauza stării de "oboseală electorală" din R.Moldova.

"Tristul" apel face parte din campania de informare lansată de către Comisia Electorala Centrală, comentează PRO TV Chişinău. Reprezentantii Comisiei Electorale au explicat că au ales această melodie de jale pentru că este cunoscută şi cântată de toţi moldovenii. Alte două spoturi sunt adresate moldovenilor aflaţi în străinătate.

Potrivit site-ului postului Europa Liberă, campania de informare electorală se desfăşoară la radio, la televiziune, dar şi pe site-uri de socializare precum Facebook şi Twitter. Secretarul CEC, Iurie Ciocan, a declarat că sloganul campaniei este "Voteaza, lume!".

Potrivit preşedintelui Comisiei Electorale Centrale, Eugen Ştirbu, Guvernul va cheltui doar 300.000 de lei moldoveneşti (18.000 de euro) pentru această campanie, întrucât costurile cele mai mari sunt acoperite de donatori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici