Compania BMW ar putea închide fabricile din Marea Britanie

Compania auto BMW ar putea fi nevoită să închidă fabricile din Marea Britanie în care sunt produse mărcile Mini şi Rolls-Royce dacă activităţile de aprovizionare cu piese componente vor fi afectate de Brexit, avertizează un reprezentant al firmei citat de Financial Times.

13166 afișări
Imaginea articolului Compania BMW ar putea închide fabricile din Marea Britanie

Compania BMW ar putea închide fabricile din Marea Britanie

"Noi am spus întotdeauna că putem depune toate eforturile şi ne putem pregăti pentru orice, dar, dacă sistemul de aprovizionare cu piese componente va fi oprit la frontieră, nu vom mai putem produce mărcile în Marea Britanie", a declarat Stephan Freismuth, manager BMW responsabil de relaţiile cu clienţii.

Săptămâna trecută, companiile Siemens şi Airbus au semnalat că s-ar putea retrage din Marea Britanie dacă naţiunea nu va rămâne membră a uniunii vamale europene după Brexit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici