Conflictul din Ucraina la televiziunea rusă: scufundarea crucişătorului Moskva este un act de război

În dezbaterea publică de la televiziunea rusă nu se vorbeşte niciodată despre război în Ucraina, ci de „operaţiune militară specială”, dar naraţiunea pare să se schimbe.

15648 afișări
Imaginea articolului Conflictul din Ucraina la televiziunea rusă: scufundarea crucişătorului Moskva este un act de război

În timpul talk-show-ului „60 de minute” - găzduit de jurnalista pro-guvernamentală Olga Skabeieva la postul de stat Rusia-1, episodul scufundării crucişătorului Moskva a fost interpretat ca un act care ar putea justifica începerea război în Ucraina.

„Operaţiunea militară specială s-a încheiat - tună directorul Vladimir Bortko, invitat al emisiunii - scufundarea crucişătorului a început războiul”.

„Operaţiunea specială din Ucraina- adaugă prezentatorul - a devenit deja ceea ce am putea numi, fără îndoială, al treilea război mondial”.

„Nu avem de ales decât să bombardăm Kievul odată pentru totdeauna”, conchid personajele din studio, pe un ton apăsat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici