Controlor de trafic aerian din SUA, găsit beat şi adormit în timpul serviciului

Un controlor de trafic aerian a fost găsit beat şi adormit în timp ce era de serviciu la un aeroport din Arkansas, conform poliţiei americane.

203 afișări
Imaginea articolului Controlor de trafic aerian din SUA, găsit beat şi adormit în timpul serviciului

Controlor de trafic aerian din SUA, găsit beat şi adormit în timpul serviciului (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Autorităţile americane au fost notificate cu privire la această neregulă de către un pilot care, în timp ce aştepta instrucţiuni de decolare, a pierdut contactul cu turnul de control, informează Sky News.

Philip Maschek, în vârstă de 50 de ani, care lucrează pentru un contractor care pune la dispoziţie controlori de trafic pentru aeroporturile din ţară, a fost găsit adormit de către un muncitor de întreţinere, după cum a afirmat poliţia.

El a fost arestat şi acuzat că se afla în stare de ebrietate în spaţiul public, după ce a picat testul de alcoolemie.

Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) din Statele Unite a declarat că va investiga incidentul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici