Contul de Twitter al Papei Benedict va fi închis definitiv imediat după prezentarea demisiei

Contul de Twitter al Papei Benedict - @pontifex - va fi închis definitiv începând din 28 februarie, imediat după depunerea oficială a demisiei, anunţă surse de la Vatican.

144 afișări
Imaginea articolului Contul de Twitter al Papei Benedict va fi închis definitiv imediat după prezentarea demisiei

Contul de Twitter al Papei Benedict va fi închis definitiv imediat după prezentarea demisiei (Imagine: Twitter)

Contul de twitter @pontifex a fost lansat pe 12 decembrie 2012, în opt limbi, şi era urmărit de peste 2,5 milioane de oameni din întreaga lume.

Mesajele Papei Benedict erau editate opt limbi, inclusiv italiană, spaniolă, germană, arabă, engleză şi latină.

Surse de la Vatican au declarat că actualul Suveran Pontif va trimite ultimul mesaj pe Twitter pe 28 februarie, în ziua în care îşi va prezenta demisia, potrivit ediţia online a publicaţiei italiene Gazzetta del Sud.

Nu există precedent în istorie în legătură cu închiderea contului de Twitter al unui şef al Bisericii Romano-Catolice.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici