Crăciun cu restricţii la Betleem. Slujba de ajun a fost oficiată în condiţii speciale

  • Slujba de Crăciun de la Betleem a fost celebrată în condiţii speciale
  • Autoritatea Palestiniană a restricţionat deplasările populaţiei între localităţi
  • Mahmoud Abbas anunţa şi el că nu va participa la Slujba de Crăciun
703 afișări
Imaginea articolului Crăciun cu restricţii la Betleem. Slujba de ajun a fost oficiată în condiţii speciale

Sursa foto: profimedia

Naşterea Domnului a fost întâmpinată diferit anul acesta şi la Betleem. Pandemia a dat peste cap planurile de sărbătoare inclusiv la locul naşterii lui Iisus.

Pe străzile din Bethleem şi-au făcut apariţia în Ajun grupuri de cântăreţi şi clerici catolici, dar puţini oameni au putut să-i salute. Restricţiile şi carantina strictă de pe teritoriul Ţării Sfinte, i-au oprit pe oameni să participe în număr mare la slujba de la Biserica Naşterii.

Patriarhul Ierusalimului, Pierbattista Pizzaballa, a condus slujba de Crăciun.

Încă de săptămâna trecută, Autoritatea Palestiniană a restricţionat deplasările populaţiei între oraşe. Mahmoud Abbas, preşedintele Palestinian anunţa şi el, în urmă cu cîteva zile, că nu va participa la slujba de Crăciun.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici