Criza din Ucraina: Peste 30 de insurgenţi au fost ucişi în confruntări recente la Slaviansk

"Peste 30" de insurgenţi proruşi şi patru militari ucraineni au fost ucişi în confruntări armate recente în zona oraşului Slaviansk, în estul Ucrainei, a anunţat marţi ministrul de Interne Arsen Avakov.

1420 afișări
Imaginea articolului Criza din Ucraina: Peste 30 de insurgenţi au fost ucişi în confruntări recente la Slaviansk

Criza din Ucraina: Peste 30 de insurgenţi au fost ucişi în confruntări recente la Slaviansk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Potrivit estimărilor noastre, peste 30 de terorişti au fost ucişi, iar alte zeci au fost răniţi", a scris ministrul într-un mesaj postat pe pagina de Facebook în noaptea de luni spre marţi.

"Erau mulţi (oameni) din Crimeea şi din Rusia", inclusiv "ceceni", a precizat el.

"Patru dintre combatanţii noştri au fost ucişi, iar (alţi) 20 (au fost) răniţi", a mai anunţat ministrul, confirmând un bilanţ prezentat anterior.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici