CRIZA DIN UCRAINA: Trei poduri feroviare, vizate de acte de sabotaj în estul ţării

Trei poduri feroviare au fost avariate în urma unor acte de sabotaj comise în ultimele 24 de ore în estul Ucrainei, anunţă autorităţile ucrainene, citate de AFP.

375 afișări
Imaginea articolului CRIZA DIN UCRAINA: Trei poduri feroviare, vizate de acte de sabotaj în estul ţării

Trei poduri feroviare, vizate de acte de sabotaj în estul Ucrainei (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

Un pod feroviar din zona Slaviansk-Doneţk-Mariupol a fost distrus în zona Novobahmutivka, regiunea Doneţk. O explozie a avut loc în timp ce podul era traversat de un tren de marfă. Mai multe vagoane au rămas suspendate în aer în urma incidentului.

Luni dimineaţă, un pod feroviar din regiunea Lugansk a fost avariat de o explozie provocată de insurgenţi. Un alt pod a fost avariat în oraşul Lugansk.

Vinerea trecută, un pod rutier peste Râul Siverski Doneţ a fost aruncat în aer, tot în regiunea Lugansk.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici