Cum lucrează spionii britanici. IMAGINI în premieră din interiorul Serviciului guvernamental de spionaj - VIDEO

Imagini au fost difuzate public, în premieră, din interiorul centrului de operaţiuni al Serviciului guvernamental britanic de informaţii (GCHC), informează Sky News.

5140 afișări
Imaginea articolului Cum lucrează spionii britanici. IMAGINI în premieră din interiorul Serviciului guvernamental de spionaj - VIDEO

Cum lucrează spionii britanici. IMAGINI în premieră din interiorul Serviciului guvernamental de spionaj

Filmarea supravegheată a fost permisă pentru prima dată în interiorul sediului ultrasecretizat al (GCHQ), scrie Sky News.

Imagini au putut fi filmate în centrul operaţional de monitorizare, care urmăreşte evenimente din întreaga lume.

Iniţiativa a avut loc în contextul în care premierul Marii Britanii, David Cameron, a cerut ca servicii precum GCHQ să aibă acces la comunicaţii criptate.

Filmarea în sediul Serviciului Guvernamental de Informaţii (GCHQ) se întâmplă foarte rar, în contextul măsurilor stricte de securitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici