Curtea Supremă indiană confirmă pedeapsa cu moartea pentru autorul atentatelor de la Mumbai

Curtea Supremă de Justiţie din India a confirmat miercuri, la încheierea examinării în apel, condamnarea la moarte a singurului supravieţuitor al comandoului responsabil de atentatele de la Mumbai din 2008, soldate cu 166 de morţi şi peste 300 de răniţi.

601 afișări
Imaginea articolului Curtea Supremă indiană confirmă pedeapsa cu moartea pentru autorul atentatelor de la Mumbai

Curtea Supremă indiană confirmă pedeapsa cu moartea pentru autorul atentatelor de la Mumbai

"Nu avem altă opţiune decât să pronunţăm pedeapsa cu moartea", au declarat cei doi judecători ai celei mai înalte jurisdicţii a ţării.

Mohammed Kasab, un pakistanez în vârstă de 24 de ani, a fost condamnat la pedeapsa capitală în mai 2010 pentru crime, acte de război împotriva Indiei, complot şi terorism.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici