Cutremur de 5.3 grade produs în Filipine

Un cutremur de intensitate medie a fost resimţit joi în capitala filipineză, anunţă seismologii, calificându-l drept "moderat" şi apreciind că nu va produce pagube semnificative la Manila.

1820 afișări
Imaginea articolului Cutremur de 5.3 grade produs în Filipine

Cutremur de 5.3 grade produs în Filipine (Imagine: Mediafax Foto)

Cutremurul, cu magnitudinea 5,4, s-a produs în zona rurală de nord a arhipelagului, a precizat Renato Solidum, directorul Institutului filipinez de Vulcanologie.

Potrivit Centrului american de geofizică USGS, cutremurul, cu magnitudinea 5,3, a avut loc la ora locală 10.27 (5.27, ora României), la o distanţă de aproximativ 158 de kilometri nord-est de capitală şi la o adâncime de 38 de kilometri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici