David Cameron şi Vladimir Putin se vor întâlni joi, la Paris

Întrevederea bilaterală între premierul Marii Britanii, David Cameron, şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, programată iniţial vineri în Normandia, va avea loc joi la Paris, anunţă Guvernul de la Londra.

73 afișări
Imaginea articolului David Cameron şi Vladimir Putin se vor întâlni joi, la Paris

David Cameron şi Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Iniţial, întrevederea era programată vineri, cu ocazia ceremoniilor pentru marcarea Debarcării în Normandia.

"Întrevederea a fost avansată pentru a se potrivi mai bine cu timpii premierului şi ai preşedintelui", a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului de la Londra.

"Această întâlnire bilaterală este o oportunitate majoră pentru a insista asupra importanţei dialogului între Guvernul rus şi noua Administraţie ucraineană", adaugă oficialul britanic.

Vladimir Putin se va întâlni joi seara, la Palatul Elysée, cu preşedintele Franţei, François Hollande.

Vineri dimineaţă, Putin se va întâlni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici