Democraţii vor să-i verifice conturile lui Trump, de la Deutsche Bank. Se caută date despre un transfer de 10 miliarde dolari din Rusia

Membrii democraţi ai Camerei Reprezentanţilor din SUA au cerut miercuri informaţii de la Deutsche Bank despre eventuale conturi asociate preşedintelui Donald Trump care ar avea legături cu Rusia, afirmă surse citate de Reuters.

1192 afișări
Imaginea articolului Democraţii vor să-i verifice conturile lui Trump, de la Deutsche Bank. Se caută date despre un transfer de 10 miliarde dolari din Rusia

Democraţii vor să-i verifice conturile lui Trump, de la Deutsche Bank. Se caută date despre un transfer de 10 miliarde dolari din Rusia

Democraţii din Comisia pentru Servicii Financiare au trimis o scrisoare directorului filialei din SUA a Deutsche Bank, John Cryan, în care cer informaţii despre credite primite de Donald Trump pentru afacerile imobiliare şi dacă acestea au fost garantate de Administraţia Rusiei.

De asemenea, congresmenii cer şi informaţii despre o schemă financiară care a permis transferul din Rusia a zece miliarde de dolari.

"Congresul încă este în întuneric în legătură cu împrumuturile acordate de Deutsche Bank preşedintelui Trump, dacă acestea au fost garantate de Administraţia Rusiei sau au vreo legătură, oricare, cu Rusia. Este esenţial ca banca să ofere Comisiei informaţiile necesare pentru evaluarea scopului şi concluziilor evaluărilor interne", se arată în scrisoarea către Deutsche Bank.

Democraţii nu pot obliga Deutsche Bank să ofere documentaţia.

Citiţi continuarea articolului pe www.gândul.info.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici