Doi angajaţi aeroportuari egipteni, reţinuţi în ancheta privind doborârea avionului rus

Doi angajaţi ai aeroportului din staţiunea egipteană Sharm el-Sheikh au fost reţinuţi în ancheta privind prăbuşirea avionului rus la bordul căruia a explodat o bombă, un incident soldat cu 224 de morţi, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de site-ul agenţiei Reuters.

3384 afișări
Imaginea articolului Doi angajaţi aeroportuari egipteni, reţinuţi în ancheta privind doborârea avionului rus

Doi angajaţi aeroportuari egipteni, reţinuţi în ancheta privind doborârea avionului rus

"Au fost interogate şaptesprezece persoane; două sunt suspectate că au ajutat introducerea bombei la bordul avionului, prin aeroportul Sharm el-Sheikh", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate egiptene.

Informaţia a fost confirmată de surse aeroportuare.

Ministerul egiptean de Interne nu a confirmat informaţiile.

Avionul Airbus A321 al companiei ruse Kogolimavia (Metrojet), care zbura pe ruta Sharm el-Sheikh - Sankt-Petersburg, s-a prăbuşit pe 31 octombrie în Peninsula Sinai, în nordul Egiptului. Incidentul aerian s-a soldat cu moartea celor 224 de persoane aflate la bord. Gruparea fundamentalistă Provincia Sinai, filiala egipteană a reţelei teroriste Stat Islamic, a revendicat doborârea avionului, informaţia fiind confirmată de Rusia, Statele Unite şi Marea Britanie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici