Doi palestinieni, inclusiv un judecător, au fost împuşcaţi mortal de armata israeliană

Doi palestinieni, inclusiv un judecător, au fost împuşcaţi mortal, luni, de militari israelieni, în Cisiordania, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate israeliene citate de AFP.

234 afișări
Imaginea articolului Doi palestinieni, inclusiv un judecător, au fost împuşcaţi mortal de armata israeliană

Doi palestinieni, inclusiv un judecător, au fost împuşcaţi mortal de armata israeliană

Unul dintre palestinienii decedaţi făcea parte dintr-un grup de manifestanţi care aruncau cu pietre spre militari israelieni. Aceştia au deschis focul spre manifestanţi în apropierea coloniei Ofra. Unul dintre protestatari a murit pe loc.

Într-un alt incident, un bărbat cu dublă cetăţenie - palestiniană şi iordaniană - a fost împuşcat mortal de armata israeliană, în apropierea frontierei dintre Cisiordania şi Iordania. Armata israeliană susţine că bărbatul a încercat să îi ia arma unui militar israelian. Victima a fost identificată drept Raed Zeiter, 38 de ani, originar din Nablus, care era judecător la un tribunal din Amman (Iordania).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici