Doi politicieni, un flamand şi un francofon, vor forma guvernul Belgiei

Doi politicieni au primit sarcina, din partea regelui Philippe al Belgiei, de a forma un guvern de dreapta, la două luni după alegerile parlamentare.

96 afișări
Imaginea articolului Doi politicieni, un flamand şi un francofon, vor forma guvernul Belgiei

Doi politicieni, un flamand şi un francofon, vor forma guvernul Belgiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Regele Philipe i-a primit în audienţă, în această după-amiază, pe domnii Kris Peeters şi Charles Michel, trasându-le sarcina de a forma împreună un guvern. Domnii Peeters şi Michel au acceptat această misiune", a comunicat Palatul Regal.

Peeters este creştin-democrat flamand, iar Michel este preşedintele Partidului Liberal francofon.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici