Doi poliţişti, înjunghiaţi la Bruxelles, într-un posibil atac terorist

Doi agenţi de poliţie au fost înjunghiaţi, miercuri, la Bruxelles, autorităţile suspectând că incidentul ar putea avea caracter terorist, informează site-ul postului RTBF.

1642 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti, înjunghiaţi la Bruxelles, într-un posibil atac terorist

Doi poliţişti, înjunghiaţi la Bruxelles, într-un posibil atac terorist

Incidentul a avut loc miercuri la prânz în zona Schaerbeek, la periferia capitalei Belgiei.

Doi agenţi de poliţie în uniformă au fost atacaţi de un bărbat înarmat cu un cuţit în zona complexului sportiv Kinetix, situat pe Bulevardul Lambermont.

Cei doi poliţişti au fost răniţi şi sunt spitalizaţi, dar nu prezintă risc vital.

Agresorul a fost rănit prin împuşcare şi capturat de alt echipaj de poliţie.

Parchetul General belgian suspectează că incidentul are caracter terorist.

"Avem elemente care ne fac să credem că este vorba de un atac terorist", a declarat Eric Van Der Sypt, purtătorul de cuvânt al Direcţiei antiteroriste a Parchetului General belgian.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici