Donald Trump o numeşte "ratată" pe Hillary Clinton, care îl consideră "ruşine" pentru funcţia de preşedinte

Donald Trump, preşedintele SUA, a numit-o pe Hillary Clinton "ratată", după ce fosta candidată democrată a contestat legitimitatea scrutinului prezidenţial din 2016 şi a declarat că actualul lider de la Casa Albă "a făcut de ruşine Preşedinţia", informează postul CNBC.

2490 afișări
Imaginea articolului Donald Trump o numeşte "ratată" pe Hillary Clinton, care îl consideră "ruşine" pentru funcţia de preşedinte

Donald Trump o numeşte "ratată" pe Hillary Clinton, care îl consideră "ruşine" pentru funcţia de preşedinte

"Escroaca Hillary Clinton este cea mai mare ratată din toate timpurile. Pur şi simplu nu se poate opri, ceea ce este un lucru bun pentru Partidul Republican. Hillary, mai bine ai continua cu viaţa ta şi mai încearcă peste trei ani!", a declarat Donald Trump sâmbătă prin Twitter.

Nu este prima dată când liderul de la Casa Albă evocă ironic ideea unei noi candidaturi a lui Hillary Clinton. În octombrie, Donald Trump exprima speranţa că Hillary Clinton va candida şi în anul 2020, pentru a o învinge din nou: "Am fost întrebat de curând dacă escroaca Hillary Clinton intenţionează să candideze în 2020. Răspunsul meu a fost: «Sper că da»".

Afirmaţiile făcute sâmbătă de Donald Trump sunt o reacţie la interviuri acordate vineri de Hillary Clinton, care a contestat legitimitatea scrutinului prezidenţial din 2016 şi a exprimat surprindere că Donald Trump nu a fost acuzat deloc recent de hărţuire sexuală ori de intimidarea adversarilor politici.

"Nu pot înţelege cum a reuşit să scape de atâtea ori după seria de atacuri, insulte şi comportamente care i-au permis să câştige scrutinul prezidenţial", a spus Hillary Clinton. Fostul secretar de Stat a afirmat că Donald Trump "a făcut de ruşine Preşedinţia" SUA. "Nu mă gândeam că va fi atât de rău cum este acum", a subliniat Hillary Clinton într-un interviu acordat postului de radio WABC, contestând politicile liderului de la Casa Albă.

În campania electorală din anul 2016, Donald Trump a negat acuzaţii de hărţuire sexuală făcute de câteva femei în interviuri acordate cotidianului The New York Times.

Într-un interviu difuzat vineri de revista Mother Jones, Hillary Clinton a contestat legitimitatea scrutinului prezidenţial desfăşurat în SUA în anul 2016 şi a cerut constituirea unei comisii independente pentru evaluarea impactului pe care l-au avut ingerinţele Rusiei, numindu-l pe preşedintele Donald Trump "naiv" şi "marionetă" a Moscovei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici