EasyJet le-a cerut pasagerilor să coboare de pe un avion din cauza greutăţii excesive

EasyJet le-a cerut pasagerilor să se ofere să coboare dintr-un avion pentru că acesta era prea greu pentru a decola, oferindu-le celor care au făcut-o până la 544 de dolari pentru a lua un zbor ulterior.

1791 afișări
Imaginea articolului EasyJet le-a cerut pasagerilor să coboare de pe un avion din cauza greutăţii excesive

EasyJet le-a cerut pasagerilor să coboare de pe un avion din cauza greutăţii excesive

Un videoclip postat pe TikTok de către un pasager arată cum pilotul unui zbor de la Lanzarote la Liverpool îi anunţă pe călători că avionul este prea greu, pentru că sunt prea mulţi.

"Aeronava grea, combinată cu pista destul de scurtă de aici şi cu vântul sunt elemente deloc favorabile. Aeronava este prea grea în acest moment pentru a decola”, spune pilotul.

Pilotul adaugă că echipajul are experienţă în astfel de incidente, dar măsurile de siguranţă fac să nu poată decola.

"Singura modalitate de a rezolva o problemă cu un avion greu este să îl faci puţin mai uşor", a spus pilotul.

El a cerut apoi ca până la 20 de voluntari să aleagă să coboare şi să nu-şi continue călătoria în acea noapte. Voluntarii vor fi stimulaţi cu până la 500 de euro (544 de dolari) fiecare pentru debarcare, a spus el.

EasyJet a declarat pentru Insider că, în cele din urmă, 19 pasageri au acceptat oferta.

"Este o decizie de rutină în aceste circumstanţe, iar restricţiile de greutate sunt în vigoare pentru toate companiile aeriene", a arătat compania.

FlightAware arăta că zborul a avut o întârziere de o oră şi 39 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici