Echipa CNN, agresată de protestatari la Cairo - VIDEO

Realizatorul TV Anderson Cooper, angajat al postului CNN, afirmă că el şi echipa care îl însoţea au fost atacaţi miercuri, la Cairo, de susţinători ai preşedintelui egiptean Hosni Mubarak, informează site-ul postului CNN.

35 afișări
Imaginea articolului Echipa CNN, agresată de protestatari la Cairo - VIDEO

Echipa CNN, agresată de protestatari la Cairo

Potrivit lui Cooper, membrii echipei de la CNN au fost îmbrânciţi şi bătuţi de mai mulţi indivizi, fiind loviţi la cap, însă niciunul nu a fost rănit grav.

Confruntări au izbucnit miercuri după-amiază între grupurile de protestatari care îl susţin pe Hosni Mubarak şi demonstranţii din Piaţa Tahrir, care cer demisia actualului regim.

Potrivit BBC News online, trei jurnalişti israelieni ce relatau despre protestele din Egipt au fost arestaţi de autorităţile egiptene, fiind acuzaţi că lucrau ca jurnalişti deşi aveau vize de turişti.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului israelian de Externe a declarat că se ştie de cazul ziariştilor arestaţi, iar Israelul a contactat autorităţile egiptene pentru a cere eliberarea acestora.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici