Elton John va susţine un concert caritabil din sufragerie

  • Elton John schimbă scena tradiţională cu sufrageria, urmând să susţină un concert în interes caritabil.
  • Recitalul va face parte dintr-un concert susţinut în beneficiul celor care lucrează în sistemul de sănătate american.
  • Cântăreţul pop britanic Elton John va susţine, săptămâna viitoare, un recital în interes caritabil din propria sufragerie.
159 afișări
Imaginea articolului Elton John va susţine un concert caritabil din sufragerie

Elton John va susţine un concert caritabil din sufragerie

Show-ul face parte din proiectul „Living Room Concert for America", al postului american iHeart Radio. Show-ul va fi difuzat pe Fox TV şi online, iar încasările vor fi donate angajaţilor din domeniul sănătăţii publice din SUA care se luptă cu pandemia de COVID-19.

În afară de Elton John, la acest show vor participa Alicia Keys, Billie Eilish, Tim McGraw, Billie Joe Armstrong, Backstreet Boys, Mariah Carey şi alţii.

Artiştii vor cânta din propria locuinţă şi se vor înregistra cu propriile telefoane, pentru a promova şi distanţarea socială ca măsură de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Spectatorii vor fi încurajaţi să doneze bani unor organizaţii caritabile, potrivit tmz.com.

Show-ul special este programat pe 29 martie, când a fi trebuit să aibă loc gala iHeart Radio Music Awards, între timp anulată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici