Factura de curent de 83.000 euro l-a trimis la urgenţă pe un antreprenor

Un antreprenor din oraşul italian Marsala a ajuns la urgenţă, după ce i-a venit factura de curent.

10353 afișări
Imaginea articolului Factura de curent de 83.000 euro l-a trimis la urgenţă pe un antreprenor

Factura de curent de 83.000 euro l-a trimis la urgenţă pe un antreprenor

Poprietar al unui complex hotelier, Davide Bellitteri a primit factura record în valoare de nu mai puţin de 83.318,08 euro, scrie presa italiană. Davide Bellitteri va trebui să achite această sumă până pe 6 octombrie.

Când a făzut factura, Davide Bellitteri s-a simţit rău şi a ajuns la urgenţe.

„Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulţumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat şi în special doctorului Schifano care m-a ţinut sub observaţie timp de şase ore", a spus acesta.

Acum, antreprenorul se simte mai bine, dar factura este tot acolo şi cineva va trebui să o plătească.

Bellitteri l-a însărcinat pe avocatul său să verifice dacă factura conţine vreo greşeală sau suma chiar trebuie plătită.

„Nu poţi să impui un astfel de cost, de la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori şi angajaţi”, a declarat mai departe antreprenorul, potrivit căruia factura precedentă era de 8.800 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici