Fără mască la cinema în SUA pentru cei vaccinaţi

Măştile nu mai sunt necesare în cele trei lanţuri principale de cinematografe din Statele Unite pentru persoanele care sunt complet vaccinate împotriva coronavirusului, conform ghidurilor actualizate, relatează Reuters.

169 afișări
Imaginea articolului Fără mască la cinema în SUA pentru cei vaccinaţi

Fără mască la cinema pentru cei vaccinaţi în SUA

AMC Entertainment, Cinemark şi Regal Cinemas  au precizat pe site-urile lor web că persoanele care nu sunt complet vaccinat vor fi rugate să poarte măşti, iar celălate măsuri de protecţie precum distanţare socială şi protocoalele de curăţare vor rămâne în vigoare.

„În conformitate cu liniile directoare CDC, nu sunt necesare măşti pentru clienţii care sunt complet vaccinaţi”, a declarat AMC pe site-ul său.

Schimbările pentru cinematografe au loc la două săptămâni după ce Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor a spus că persoanele complet vaccinate nu mai trebuie să poarte măşti.

Deschiderea cinematografelor la capacităţi mai mari şi fără măşti ar putea duce o reînvierea a activităţii în domeniul filmelor.

Studiourile de film şi lanţurile de cinematografe din mai multe ţări au lansat săptămâna trecută o campanie „ecranul mare a revenit”, anticipând o vară plină de blockbustere, inclusiv noul film „Fast & Furious” şi filmul cu super-eroi „Black Widow”.

Studiourile de la Hollywood urmăresc îndeaproape rezultatele de la box-office pentru două filme majore care vor fi lansate în acest weekend - „Cruella”, o poveste prequel despre personajul negativ din „101 dalmaţieni” şi thrillerul “A Quiet Place Part II.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici